Korenmijt 11
5741 PP Beek en Donk
0492 - 46 80 32
info@degroot-garagedeuren.nl

Automatische openers

Bedien uw garagedeur zonder uit de auto te stappen

De Groot Garagedeuren gebruikt de Marantec garagedeuraandrijvingen die zich onderscheiden door een robuust mechanisch systeem, krachtige motoren en een intelligente besturing. Alle systeemcomponenten zijn uitgerust met onderhoudsvrije en slijtvaste onderdelen alsmede met een hoogontwikkeld en stroombesparend elektronisch systeem. Deze bestuurt alle comfort- en veiligheidsfuncties.

Afhankelijk van de maat en belasting levert De Groot Garagedeuren de aandrijfsystemen Comfort 211, 220.2 en 252.2  
De afstandsbediening van dit aandrijfsysteem werkt met een krachtige 868 MHz. Zeer economisch is de motorvariant 211 die voor veel toepassingsgebieden over voldoende vermogen bezit. Voor garages zonder elektriciteitsaansluiting zijn de aandrijfsystemen Marantec 211 accu en accu-solar de meest comfortabele oplossingen.

Doordachte details voor de hoogste veiligheid

Intelligente elektronica, op maat gemaakte techniek en een eersteklas afwerkingskwaliteit zorgen dat aan alle wensen wordt voldaan. Een nieuw elektronisch systeem bewaakt de lopende deur in elke fase met twee veiligheidssystemen: de gepatenteerde krachtbegrenzing (automatisch uitschakelsysteem) onthoudt hoeveel kracht er normaal gesproken op elke positie voor het bewegen van de deur nodig is. Bij obstakels reageert het systeem daarom eerder dan gewone aandrijvingen. Het stopt vervolgens de deur en beweegt automatisch 20 cm terug zodat het obstakel kan worden verwijderd. De referentiepunttechniek bestuurt en controleert de deur en zorgt dat de aandrijving in de begin- en eindpositie op de millimeter precies uitschakelt.

Geen stroomaansluiting?

Vaak staan garages verder weg van het woonhuis en beschikken ze niet over een eigen stroomaansluiting. In zo'n geval garandeert de Marantec Comfort 211 accu met motoraggregaat en een mobiele accueenheid een probleemloze deuraandrijving. De accukoffer is zeer handzaam en eenvoudig te transporteren. Bij de Marantec Comfort accu-solar hoeft de accu niet meer 'handmatig' te worden opgeladen. In plaats daarvan zorgt een zonne-paneel, dat bijvoorbeeld op het dak van de garage wordt geplaatst, voor de stroom-voorziening van de aandrijving.

De voordelen van onze automatische deuropeners:

  • De grootst mogelijke veiligheid voor het gezin
  • Permanente elektronische bewaking van de garagedeur
  • Betrouwbaar automatisch uitschakelsysteem
  • Inbraakwerende optilbeveiliging
  • Manipulatieveilige afstandsbediening
  • Materiaalsparende soft-start- en soft-stop-besturing
  • Stroomspaartechniek
  • Geïntegreerde garageverlichting
  • Eenvoudige, schone montage
Vrijblijvend adviesgesprek Offerte aanvragen
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel tijdens kantooruren 0492 - 46 80 32, of stuur een e-mail.