Korenmijt 11
5741 PP Beek en Donk
0492 - 46 80 32
info@degroot-garagedeuren.nl

Geluidsisolerende deuren

Geluidsisolatie in gebouwen is van essentieel belang voor de gezondheid en het welzijn van de mensen in die gebouwen. Met name geluid op de werkplek heeft niet alleen een negatieve invloed op het werkklimaat, maar het vermindert ook duidelijk het concentratievermogen en het vermogen om dingen te onthouden. Met een geluidsisolerende deur van De Groot Garagedeuren voorkomt u deze problemen.

Optimale bescherming tegen lawaai

De geluidsisolerende deuren van staal uit het assortiment van De Groot Garagedeuren bieden een optimale bescherming tegen veel lawaai. Zij zorgen voor een aangename akoestiek en minder geluidsoverlast waardoor er efficiënter wordt gewerkt en de gezondheid van werknemers geen gevaar loopt. Door de bijzondere constructie van het deurblad, het zeer dichte isolatiemateriaal en de speciale afdichtingen, hebben de deuren optimale isolatiewaarden. Als multifunctionele deur kunnen afhankelijk van de behoefte aanvullend ook de kwalificaties brandwering, rookwering, inbraakwering en warmte-isolatie worden gecombineerd.

Geluidsisolerend met stijlvol design

Omdat er in de werkelijkheid geen sprake is van ideale omstandigheden dient de isolatiewaarde zoals tijdens de test vastgesteld met 5 dB te worden verminderd. De deuren zijn afgestemd op de bijzonderheden van elke geluidsbron waardoor er een veelzijdig aanbod van eigenschappen van 33 dB tot 57 dB voor elke bouwkundige situatie leverbaar is. Dankzij deuren met een dikke of dunne fels, de fraaie krukgarnituren en de uitvoeringen in rvs zijn bovendien stijlvolle designoplossingen mogelijk.

Vrijblijvend adviesgesprek Offerte aanvragen
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel tijdens kantooruren 0492 - 46 80 32, of stuur een e-mail.