Korenmijt 11
5741 PP Beek en Donk
0492 - 46 80 32
info@degroot-garagedeuren.nl

Sectionaaldeur

Een belangrijke reden om een sectionaaldeur te kiezen is de ruimtebesparing die het zowel binnen als buiten oplevert. Niet onbelangrijk: je hoeft je geen zorgen te maken over de robuustheid, isolatiewaarde of veiligheid. Dit is allemaal gegarandeerd dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking.

 

Vijf redenen om te kiezen voor een sectionaaldeur

➝Ruimte bespaarend

Een sectionaaldeur draait niet naar buiten zoals een traditionele kanteldeur. De panelen schuiven naar boven als je de deur opent, waardoor je de ruimte direct voor en binnen de garage maximaal kunt benutten. Handig als je bijvoorbeeld een korte oprit heeft of veel (opslag)ruimte nodig hebt. Bekijk hoe de deur functioneert.

 ➝Alle mogelijkheden

Of de deur nu in een ronde boog, rechthoekige opening of met afgeronde hoeken geplaatst moet worden, een sectionaaldeur past altijd. Ook staat de volledige doorrijhoogte van de garage ter beschikking; ideaal voor hogere voertuigen.

Dubbelwandig geïsoleerd

Dit type deur heeft panelen die dubbelwandig zijn geïsoleerd. Rondom het deurblad en tussen de panelen bevindt zich een rubber afdichtingsprofiel. Wel zo prettig om warmte en kou te weren, zeker als je de garage als klusruimte gebruikt. Dubbelwandig geïsoleerde garagedeuren zijn naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20, iso-45 en iso-70.

➝Kwaliteit

We kiezen alleen voor de beste materialen, zoals stalen secties (panelen) en kozijnvoeten van gegalvaniseerd staal. Zo ben je verzekerd van een lange levensduur. De robuuste constructie kan tegen weer en wind en functioneert altijd vlekkeloos.

➝Veiligheid

Aandacht aan de inbraakwerendheid in het ontwerp van al onze deuren en bieden extra beveiligingsmogelijkheden zoals een veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bovendien zijn onze producten uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.

Type ISO-20
Type ISO-45
Type ISO-70
Vrijblijvend adviesgesprek Offerte aanvragen
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel tijdens kantooruren 0492 - 46 80 32, of stuur een e-mail.