Korenmijt 11
5741 PP Beek en Donk
0492 - 46 80 32
info@degroot-garagedeuren.nl

Vouwschuifdeuren

Heeft u een hal met een brede deuropening? Dan is een stalen vouw-schuifdeur van De Groot Garagedeuren een ideale oplossing. Ook bij een lage inbouwhoogte is deze deur een goede oplossing. Door de buitenaanslag bespaart u ruimte en de deuren hebben weinig onderhoud nodig.

De vouw-schuifdeuren van De Groot Garagedeuren zijn ontwikkeld voor alle bedrijfstoepassingen en worden met name toegepast in grote bedrijfshallen, magazijnen, machinehallen en garages. Ook deuren met elektrische aandrijving zijn leverbaar, met name als snelheid een rol speelt evenals deuren met snelontgrendeling speciaal voor brandweerkazernes vindt u in ons assortiment terug. 

Enkelwandig of dubbelwandig, voor elke vouwschuifdeur geldt: dezelfde aanslagen, hetzelfde beslag en daarmee dus hetzelfde design. Voor de vouw-schuifdeuren is een technisch zeer geavanceerd deurconcept ontwikkeleld dat diverse voordelen biedt, zoals:

  • mogelijkheid deuren tot een breedte van 16 meter en een hoogte van 5 meter te installeren
  • robuuste, flexibele en ruimtebesparende deurconstructie
  • weinig slijtagedelen
  • zeer sterk
  • lange levensduur
  • bijna onderhoudsvrij
  • economische keuze

Afhankelijk van de eisen die worden gesteld aan het gebruik kunnen enkelwandige of dubbelwandige deuren worden toegepast. Een elektrische aandrijving zorgt voor meer snelheid en comfort. Daarnaast wordt een veilige doorgang voor personen gecreëerd door een loop- of een zijdeur. Door de verschillende soorten beglazing, oppervlakken en kleuren bestaan er uitgebreide individuele vormgevingsmogelijkheden die ook het corporate design van een onderneming naar buiten toe kunnen ondersteunen.

Vrijblijvend adviesgesprek Offerte aanvragen
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel tijdens kantooruren 0492 - 46 80 32, of stuur een e-mail.